Stapelbare teak tuinstoelen

Meestal wanneer je een teak tuinset koopt, koop je een tafel met 4 of 6 stoelen. Krijg je vaak visite dan zijn 6 stoelen erg weinig. Wellicht zie je mooie teak stapelstoelen, deze nemen weinig ruimte in beslag als je ze niet nodig hebt. Ook bij je teak tafel kun je stapelbare stoelen kopen: met armleuning of zonder armleuning. Let er op als je teak stoelen koopt met een armleuning, dat deze stoelen onder de tafel kunnen, zo niet dan nemen ze wel erg veel ruimte in beslag als ze niet in gebruik zijn. Heb je plaats genoeg dan is dit natuurlijk geen probleem. Bij cafés op het terras zie je vaak teak stapelbare stoelen, handig als je het terras wilt vegen.

Hoeveel teak tuinstoelen schaf je aan?

Je koopt een tuinset met 4, 6, soms 8 teak stoelen. Meestal is dit genoeg, bij feestjes moet je meestal toch stoelen bij gaan halen. Heb je een grote tuin met twee of meer terrassen dan kun je op elk terras een leuke teak houten tuinset plaatsen. Reserve stoelen zijn altijd handig. Koop bijvoorbeeld wat extra teak stapelbare stoelen en je hebt zitplaatsen genoeg.

Wordt het opbergen een probleem? Kies dan voor teak houten krukjes, ook handig om je kopje of glaasje op te zetten. Een teak tuinbank kun je ook combineren met je teak tuinset en je hebt er weer enkele zitplaatsen bij.

Verstelbare teak tuinstoelen

Naast een teak houten tuinset is het heerlijk om er één of meer fijne luxe teak stoelen bij te hebben, voor de vrije uurtjes om heerlijk in te relaxen. Er is een grote keuze wat betreft verstelbare teak stoelen: de standenstoel, met of zonder armleuning, de relaxstoel, het ligbed, de schommelstoel. Let op: er zit wel vaak wat levertijd op de teak stoelen.

Onderhoud is niet nodig, maar mag gerust: water en een doekje of water met een sopje van groene zeep. Doe je helemaal niets aan je teak stoelen, dan worden ze in de loop der tijd grijs.

Een prachtige kleur, maar niet iedereen denkt daar zo over. Door de behandeling met teak olie kun je deze grijze kleur voorkomen.

Teak tuinstoelen voor de tuinkamer of voor het tuinhuisje

Teak tuinstoelen hoeven natuurlijk niet in de tuin te staan. Heb je een tuinkamer dan is het wellicht erg leuk om deze in te richten met tuinmeubelen: een teak tafel met teak stoelen.

Eventueel wat teak krukjes, altijd gemakkelijk om bij de hand te hebben. Wanneer je teak tuinstoelen aanschaft dan koop je duurzame producten en je bent ook voor het milieu goed bezig. Let er op dat je teak hout koopt dat gecertificeerd is.