Teak computerkasten

Opgeruimd staat netjes

Jouw computer en printer in een mooie kast opbergen, dat is de uitkomst. Onttrek jouw computer aan het oog en je bent ook nog eens een keer vrij van jewerk. Je schuift niet zo gemakkelijk achter de computer, als deze is opgeborgen. En heb je de computer nodig dan is hij zo voor de dag getoverd. Ook voor kleine kinderen is het duidelijk, nu geen computerspelletjes meer! Jouw mooie computer is het waard om een mooie opbergplek te krijgen, koop een teak computerkast, daar krijg je geen spijt van. Een teak computerkast is een degelijke kast die in elk interieur past. Kijk eens op het internet, je gelooft je ogen niet hoeveel verschillende teak computerkasten er te koop zijn: van oud tot nieuw, van een lichte kleur tot een donkere kleur. Bij tweedehandsteak computerkasten kun je soms zelf bieden. Doe een serieus aanbod anders word je meteen verwijderd en doe je niet meer mee om mogelijk de nieuwe eigenaar te worden van de teak computerkast.

De indeling van de teak computerkast

Op het internet en natuurlijk ook in de showrooms staan diverse modellen teak computerkasten. Heb je er een naar je zin gevonden onthoud dan de naam van de teak computerkast, de meeste kasten krijgen namelijk een jongens- of een meisjesnaam. Zorg dat je de afmetingen die je nodig hebt goed weet. Zet jein de teak computerkast alleen de computer, of wil je ook de printer erin kwijt? Wil je er verlichting in? Wat is voor jou gemakkelijk, doorklapdeurtjes of een roldeur misschien? Wil je er laden in? Wanneer je de verschillende modellen bekijkt krijg je goede ideeen. Bijvoorbeeld een teak computerkast met uitschuifbare lade voor het toetsenbord. Lekker handig! Kijk vooral naar de praktische indeling, want het uiterlijk van de teak computerkast is bij iedere kast uniek: doorleefd of white wash elke teak computerkast heeft zijn charme. En koop je een showroommodel dan is de prijs soms gehalveerd.

Stevig en duurzaam

Jouw dure computer met toebehoren verdienen een goede plek. Een plek waar ze veilig staan voor stof, water, kinderhandjes enz. Ook moet je computer stevig staan, een wiebelige plank werkt niet.De aankoop van een teak computerkast is dan een prima keuze. Jouw computer staat stevig, deurtjes dicht en er kan niet overheen geknoeid worden met drinken of een gieter bijvoorbeeld tijdens het planten water geven. Ook spelende kinderen vormen geen gevaar als ze baldadig met dingen gaan gooien. De teak computerkast is naast dat hij heel stevig is ook zeer duurzaam. Verslijten zul je hem niet. En omdat hout leeft, zul je de teak computerkast ook niet snel beu zijn. Onderhoud hoeft niet, mag wel. Eventuele vlekken poets je gemakkelijk weg met een vochtige doek of een fijn schuurpapiertje. Kortom: een teak computerkast gaat een leven lang mee.

Computerkast kopen

Bij Souren Meubels in Nuth kun je mooie computerkasten vinden in ondermeer de volgende maten: 140x85x60cm, 200x90x50cm, 190x100x55cm, 200x120x60cm. Souren Meubels levert door heel Nederland, Belgiƫ en ook in de rest van Europa, met name in Duitsland. In Duitsland is paypal een populaire betalingsmethode, maar daar zitten voor de verkoper nogal wat kosten aan verboden, daarom kun je voor bestellingen uit Duitsland gewoon overmaken met je Duitse bankrekening.