Souren Meubels

De teakmeubelen van Souren: uit liefde voor de inrichting van uw huis en tuin

De teakmeubelen van Souren hebben een fascinerende uitstraling, die zorgen voor een stijlvol accent in uw huis en buiten omgeving. Onze passie voor hoogwaardige meubels en accessoires voor de inrichting van een huis en tuin, delen wij graag met onze klanten uit alle delen van Europa.

In ons uitgebreide assortiment vindt u geen standaard teakmeubelen. Sinds de start van ons bedrijf zetten wij bij de productie van teakmeubelen in op het beste vakmanschap. De meubelen zijn uniek door het gebruik van fijn hardhout uit Indonesië. De meubelfabrikanten in het land van herkomst staan hiervoor garant.

Souren Meubels – Familietraditie uit Nederland sinds 1980

Ons familiebedrijf werd in 1980 door Toine en Riet Souren in het Limburgse Nuth, dichtbij de Belgische grens, opgericht. Deze plek was bewust uitgekozen, want vanaf het begin onderhielden wij nauw contact met onze Belgische maar ook Luxemburgse klanten. Door de trendveranderingen, ontwikkelingen op het gebied van meubeldesign en de veranderende smaak van onze klanten, veranderde ook ons assortiment. Begin negentiger jaren wijzigden de naam Antiekhandel Souren in het bedrijf Souren Meubels. Wij werden gepassioneerd door rustieke teakmeubelen en besloten originele teakhouten meubelen uit Indonesië in ons assortiment te gaan op nemen. Tegenwoordig wordt ons bedrijf Souren Meubels door de tweede generatie, Marijn Souren en Madelon, geleid en werden in 2014 de nieuwe showrooms in Nuth feestelijk geopend.

Teakmeubelen uit Nederland: Originele producten uit het land van herkomst.

De teakmeubelen uit ons assortiment komen uitsluitend van meubelfabrikanten op het Indonesische eiland Java. De vakmensen van nabij gelegen bedrijven hebben jarenlange ervaring met de verwerking van het edele hardhout en staan garant voor eersteklas kwaliteit. Wij zijn regelmatig ter plekke om de naleving van de kwaliteitsrichtlijnen te bewaken en nieuwe ideeën voor de uitbreiding van ons assortiment op te doen. Onze laatste reis naar Indonesië was erg vruchtbaar doordat we weer talloze extravagante meubelen van massief teakhout in de catalogus hebben kunnen opnemen.

Leveringen in bijna heel Europa

Niet alleen leveringen in de Benelux of Duitsland, maar vrijwel heel Europa behoren tot de mogelijkheden. Afgelopen jaren hebben wij diverse horecagelegenheden maar uiteraard ook privé van de Noordzee tot aan de Middellandse zee tot onze klanten rekenen. Tussen 2012 en 2014 hebben we onze producten aan meer dan 500 internetklanten mogen leveren. Onze rustieke teakmeubelen sieren woonkamers, bistro’s en terrassen in België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Spanje.

Souren Meubels: Uw specialist in teakmeubelen in de buurt van België

De enorme grote keuze aan massieve teakmeubelen bevat elegante dressoirs, rustieke eet- en kloostertafels, stoelen in verschillende variaties, evenals weerbestendige tuin- en terrasmeubelen.

Proef de sfeer van de rustieke teakmeubelen en bezoek onze showrooms in Nuth. Wij ontvangen u graag in een warme en vertrouwde sfeer met een lekkere warme kop koffie of thee. Natuurlijk kunt u ook onze website www.sourenmeubels.nl bezoeken, waar u de originele meubelen en accessoires uit Zuidoost-Azië online kunt bezichtigen en bestellen.
Teak furniture from Souren Furniture: love for Indoor & Outdoor furniture

http://sourenmeubels.nl/